Back

Inwijding Telos Energy System

Inwijding Telos Energy System Telos is een oude Lemurische stad die zich recht onder Mount Shasta bevindt en heeft een hele speciale frequentie van liefde. Deze energie is heel behulpzaam tijdens healingsessies. In het Telos Healing System worden 5 geprogrammeerde …

Overzicht

Inwijding
Telos Energy System

Telos is een oude Lemurische stad die zich recht onder Mount Shasta bevindt en heeft een hele speciale frequentie van liefde. Deze energie is heel behulpzaam tijdens healingsessies.

In het Telos Healing System worden 5 geprogrammeerde stenen gebruikt. Ze worden in een speciaal grid geplaatst op en rond een persoon. De stenen verbinden zich automatisch met elkaar en zenden dan een liefdes frequentie naar het lichaam. Dit voelt heel ontspannend en heeft vaak healing op een diep niveau tot gevolg!

Te gebruiken voor zelfhealing en om iemand anders te healen. Ook op afstand.
Zowel zonder Telos stenen, als mét Telos stenen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld 5 bergkristal trommmelstenen gebruiken die je oplaadt met Telos energie.

Daarnaast te gebruiken voor:
– Telos grid;
– Telos water;
– Telos water plate.

De grondlegger van deze energie is Ole Gabrielsen. Ik heb mijn inwijding rechtstreeks van hem ontvangen.

Na bestelling heb je meteen toegang tot de inleiding. De inwijding en andere informatie staan vervolgens 24 uur later voor je klaar.

 

Curriculum

€19,95