Back

Inwijding Sanat Kumara

Inwijding Sanat Kumara Sanat Kumara is een verlichte meester Hij helpt je je te bevrijden van negatieve entiteiten en lagere energieën, met healingwerk en met het energetisch reinigen van ruimtes. Sanat Kumara staat in de bijbel bekend als “the Ancient …

Overzicht

Inwijding
Sanat Kumara

Sanat Kumara is een verlichte meester

Hij helpt je je te bevrijden van negatieve entiteiten en lagere energieën, met healingwerk en met het energetisch reinigen van ruimtes.

Sanat Kumara staat in de bijbel bekend als “the Ancient of Days”. Hij is ook bekend als “Lord of the World”.  Eeuwen geleden kwam Sanat Kumara op aarde om hulp te geven aan de aarde, omdat zij anders zou zijn verdwenen. Hij bood  zijn eigen vrije wil aan om het licht te leveren dat nodig was om de aarde in stand te houden en om de aarde in het systeem te houden totdat genoeg mensen een hoog-genoege energie zouden hebben zodat zij zelf de verantwoordelijkheid konden dragen om het benodigde licht te verspreiden.
Sanat Kumara wordt ook “the youth of endless summers” genoemd.  Vanaf Venus, vanuit de lichtere realiteiten, heeft hij de mensheid wellicht langer geholpen dan enige andere verlichte meester.

Sanat Kumara is the Planetary Logos. Hij heeft een ascentieplaats in Shamballa, boven de  Gobi Desert. In meditaties kan je vragen hiernaartoe te gaan. Lord Buddha is momenteel in training om de volgende Planetary Logos te worden.

Ik ben rechtstreeks door de grondlegger van dit energiesysteem ingewijd.

 

Je ontvangt:

  • een inwijding om zelf met deze energie te kunnen werken;
  • voorbeelden hoe je jezelf kunt healen en voorbeelden voor healing van anderen;
  • uitleg hoe je zelf anderen in deze energie kunt inwijden;
  • korte originele Engelstalige handleiding van Ole Gabrielsen en mijn Nederlandse vertaling;
  • afstammingsreeks.

Na bestelling krijg je binnen een dag toegang tot de inleiding. De Inwijding en andere informatie staat 24 uur later voor je klaar.

Founder Ole Gabrielsen

 

Een inwijding is geen medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Na bestelling heb je direct toegang tot de inleiding. De afstandsinwijding en verdere informatie staan 24 uur later voor je klaar.

Curriculum

€19,95