Back

Inwijding Full Spectrum Healing

Inwijding Full Spectrum Healing Krachtige healingmethode waarmee je emotionele bagage uit het verleden kunt loslaten. Je leert te werken met de Full Spectrum Healing energie en je krijgt technieken aangereikt om jezelf én anderen te helpen. Ook op afstand. Het verhoogt …

Overzicht

Inwijding
Full Spectrum Healing

Krachtige healingmethode waarmee je emotionele bagage uit het verleden kunt loslaten.

Je leert te werken met de Full Spectrum Healing energie en je krijgt technieken aangereikt om jezelf én anderen te helpen. Ook op afstand.

Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing. Full Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, op het gehele kleuren spectrum. Doordat het alle kleuren bevat is het in staat om op alle niveaus te helen.

Na de inwijding kun je jezelf en anderen behandelen met Full Spectrum Healing, ook op afstand. Zeer geschikt om je eigen verleden en dat van anderen te zuiveren. Je kunt de inwijding doorgeven als je zelf over een Reiki graad beschikt.

Bij Full Spectrum Healing werk je samen met de engelen.

Je ontvangt:

  • Een multi-level inwijding in de energie van Full Spectrum Healing 1, 2 en 3 gecombineerd in één inwijding
  • Behandelvoorbeelden om meteen mee aan de slag te gaan. Voor jezelf, om anderen te behandelen en voor behandelingen op afstand.
  • Afstamming vanaf de founder van deze energievorm
  • Handleiding
  • Uitleg hoe je zelf andere mensen kunt inwijden in de energie van Full Spectrum Healing

Om jezelf of anderen met deze energie te kunnen behandelen is het niet nodig om in Reiki I of Kundalini Reiki I te zijn ingewijd.

Om anderen met deze energie te kunnen inwijden heb je een inwijding in Reiki I of Kundalini Reiki I nodig.

Founder Ole Gabrielsen

 

“Wat bijzonder om mijzelf in de leeftijd van 0-1 jaar te healen. En daarna op de leeftijd van 1-2 jaar. De tweede healing voelde heel anders dan de eerste. Blijkbaar speelden er andere thema’s in die periode”. 

 

Een inwijding is geen medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

 

Na je bestelling krijg je binnen een dag toegang tot de inleiding. De inwijding en verdere informatie staat vervolgens 24 uur later voor je klaar.

Na bestelling heb je gelijk toegang tot de inleiding. De afstandsinwijding en andere informatie staan 24 uur later voor je klaar.

Curriculum

€19,95