Back

Genealogy contract healing Reiki

Genealogy contract healing Reiki Helen van voorouderlijke contracten, om energetische blokkades in je morfogenetische veld op te lossen. Je ontvangt: – afstandsinwijding via Chi Ball – uitleg hoe je de energie gebruikt – instructie hoe je iemand anders kunt inwijden …

Gebruiker avatar

Overzicht

Genealogy contract healing Reiki

Helen van voorouderlijke contracten, om energetische blokkades in je morfogenetische veld op te lossen.

Je ontvangt:
– afstandsinwijding via Chi Ball
– uitleg hoe je de energie gebruikt
– instructie hoe je iemand anders kunt inwijden als je zelf Reiki-master bent
– afstammingsreeks
– originele Engelstalige handleiding

 

Founder Manuela Fasoloi

Herken je het dat je iets wenst in je leven dat je nooit zult hebben, of dat je wilde dat je anders was, of blijer, gelukkiger, geliefder? En dat elke keer als je probeert je leven te veranderen er iets mis gaat?

Je hebt al een therapeut of psycholoog bezocht en hebt gewerkt aan je negatieve overtuigingen, aan je blokkades, aan negatieve energie en zelfs aan karma, maar er is niks veranderd.

Mogelijk heb je  met een aantal van je voorouders contracten of overeenkomsten gesloten. Die contracten zorgen ervoor dat jij problemen blijft ervaren en dat je niet je eigen leven kunt leiden. We sluiten namelijk echte contracten met onze voorouders, met name met diegenen die iets in hun leven niet goed hebben afgerond, bijvoorbeeld omdat ze te vroeg zijn overleden, of omdat ze onvervulde wensen hadden en nog steeds hebben.

De energie van deze inwijding helpt om de energetische blokkades in je morfogenetische veld op te lossen en helpt je om aan jezelf te werken zodat je volledige vrijheid kunt gaan ervaren.

Na bestelling heb je direct toegang tot de inleiding. De afstandsinwijding en andere informatie staan 24 uur later voor je klaar.

Curriculum

€19,95